Tjänster

Marknadsföring, SEO, Reklamfilmer eller hemsidor. Hitta det du söker nedan!

Hur vi kan hjälpa er.

Hemsida

från

5000-19900 Kr

Marknadsföring

från

5000 Kr

Reklam

Från

3000 Kr

Delbetala upp till 24 månader!

Kontakta oss för mer information skräddarsytt enligt er bransch efterfrågan!

Lite statistik...

Såhär kan det se ut första veckan.. 

Engångs avgift på hemsidaen enklare reklamfilm samt månadskostnad för marknadsföring till större bolag.

Exkl. andra avgifter.

Enligt SCB så har ca 85% män och kvinnor sökt tjänster och varor online under första kvartalet av 2020. (Befolkningens it-användning 2020) Det är även känt att det vanligaste köpet på nätet inom ehandel var kläder, ca 50% av kvinnliga befolkningen, och ca 35% för manliga befolkningen. Detta innebär snitt varje vecka 367.185 köpare.

Vi kan se att sökvolymen på google trends är hög, 92> den 12-18 september 2021. Och om vi får in och konverterar 1% av dessa köpare får vi ca 3672 köpare per vecka.

Om 1% köper för 100kr exkl. moms kan vi få 367.200kr utan andra kostnader. Såhär kan det se ut första veckan.. En fast avgift på hemsida, enklare reklamfilm samt månadskostnad för marknadsföring till större bolag exkl. andra avgifter.

Med dessa förutsättningar kan vi beräkna att ROI blir:

ROI första månaden med Hemsida, Marknadsföring och Reklam exkl andra kostnader- 37.7%

ROI andra månaden enbart Marknadsföring exkl andra kostnader – 150,48%

VANLIGA Frågor och svar

Genom att ha ett team med olika utbildningar och proffesionella bakgrunder, med samma intressen kan vi effektivt arbeta efter ditt företags krav för att växa. Vill du ha trygghet i att arbeta med kunniga experter inom B2B och B2C har du kommit rätt! Våra kunder kan med stolthet och trygghet säga att Webtal inte bara löser behov, utan ger en möjlighet att utvecklas som företagare. Dessutom donerar vi efter ett genomfört köp till Chalmers Tekniska Högskola för att hjälpa och påverka forskning inom morgondagens samhälle.

Vår duktiga personal kan skapa en ehandel eller vanlig hemsida där kunden lätt kan kontakta och ta reda på information om verksamheten. Genom att följa principer för it säkerhet så som SSL certifikat, viktiga regler inom konsumentbeteende och konkurrenternas standarder skapar vi en professionell kreativ design där kundens upplevelse och intresse ökar. Vi har affärsnyttan och säkerheten i åtanke när vi skapar er hemsida. WordPress, WO-commerce eller Magento!

Allt vi gör dokumenteras så att du kan ha en inblick i vad du faktiskt betalar för. Innan du inleder avtal med oss får du se hur arbetet kommer se ut, och godkänner det innan processen börjar. Detta gör att du kan känna dig trygg och ha kontroll över vad dina pengar går till oavsett vilken tjänst!

SEO är förkortning på engelska search engine optimization. Detta motsvarar på svenska sökmotoroptimering. Vi analyserar mängd olika data för att kunna avgöra hur vi kan tillämpa vissa populära sökord för att höja din hemsida på sökmotorer som till exempel google. 

CRO är förkortning på engelska convension rate optimization. Detta innebär att vi mäter kundens eller besökarens beteende genom statistik. Till exempel så kan vi se vad som trycks på mest när besökaren är på din hemsida. Detta kombineras oftast med olika tester för att finna det mest optimala för din hemsida.

Vi börjar med att göra en analys utav ert företag, en omvärldsanalys och sedan tar reda på budskapet ni vill förmedla. Allt för att sedan skapa en skräddarsydd design för ert reklam, er logotyp, ert visitkort och olika broschyrer.

Facebook, Linkedin, Instagram och mer! Allt beror på din målgrupp och vad den senaste statistiken och forskningen säger!

Vi tar redo på vad ditt företag vill förmedla samt vad för målgrupp ni har, sedan skapar och lanserar vi en skräddarsydd design som ni godkänner på olika plattformar. Detta kan tillexempel vara Google, Facebook, Linkedin, Instagram osv. Beroende på vad ni har för målgrupp!

Spana in vår video på “Hem”. Ungefär den stilen. Efter att ta reda på vad ni behöver kan vi skapa olika typer av filmer. Några exempel är statistik, hur verksamheten bedrivs eller andra informativa animeringar.

Vi tar reda på vad ni vill förmedla och sätter igång den kreativa processen med att filma. Därefter redigerar vi och skapar magi med bland annat after effects och davinci resolve. Med erfarenhet från bland annat filmskapande med regissörer från folkhögskolan i göteborg och bra kontakt med filmkunniga utöver vårt team kan vi garantera er att ni får en minnesvärd reklamfilm. Om ej detta önskas så kan allt skapas digitalt en så kallad animerad reklamfilm.

En bra ehandel har bra bilder där konsumenten kan föreställa sig använda varan. En bra hemsida har information som kan förmedla hur ni arbetar, allt från personal, tjänster till redskap. Vi känner till att kunden har större sannolikhet att köpa och arbeta med företag som har bra visualisering.

Vid fler frågor eller offert kan ni Kontakta oss

Webtals personal har även tidigare arbetat som regissörsassistenter till filmprojekt för filmregissörer på Göteborg Folkhögskola. 

Tillsammans formar vi framtiden.

David Enghult - Marknadsföringsledare

Läs om hur vi hanterar personuppgifter i användaravtalet.