Tjänster

Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din verksamhet! Marknadsföring, SEO, Reklamfilmer eller hemsidor. Hitta det du söker nedan!

Våra garantier och vad vi erbjuder:

  • Säkra hemsidor
  • Snabba hemsidor
  • Sälj mer online med experter på leads
  • Ranka högt på Google med djupgående SEO
  • Analyser och standarder utifrån er bransch
  • Affärsnytta med flertal erfarna experter

Hemsida

från

799Kr/mån

vid 24 månaders bindningstid

Reklam

Från

850Kr/h

Marknadsföring

från

755/Kr/h

Priser, frågor och svar

Genom att ha ett kompetent team med flera års erfarenhet, olika utbildningar och professionella bakgrunder, så kan vi effektivt arbeta efter ditt företags krav för att växa. Vill du ha trygghet i att arbeta med kunniga experter inom B2B och B2C har du kommit rätt! Våra kunder kan med stolthet och trygghet säga att Webtal inte bara löser behov, utan ger en möjlighet att utvecklas som företagare. Dessutom donerar vi efter ett genomfört köp till Chalmers Tekniska Högskola för att hjälpa och påverka forskning inom morgondagens samhälle.

Vår duktiga personal kan skapa en avancerad E-handel eller vanlig hemsida där kunden lätt kan kontakta och ta reda på information om verksamheten. Genom att följa principer för IT-säkerhet så som SSL certifikat, viktiga regler inom konsumentbeteende och konkurrenternas standarder, så skapar vi en professionell och kreativ design där kundens upplevelse och intresse ökar. Vi tänker noggrant på affärsnyttan och säkerheten när vi skapar er hemsida. WordPress, WooCommerce eller Magento!

Hemsidor (ingår webbhotell samt flytt av webbhotell till oss.)
Ingår 1 timme support i månaden där vi hjälper, ändrar och lägger in det kunden behöver.
Mellan hemsida – vanligt företag 9999kr – 10999kr Alt. 999kr i månaden 12 månaders bindningstid. + 999kr startavgift.
Ingår 1 timme support i månaden där vi hjälper, ändrar och lägger in det kunden behöver.
Stor hemsida – 14999kr – 16999kr alternativt 1499kr i månaden 12 månaders bindningstid. + 999kr startavgift.
ingår 2 timmar support per månad där vi hjälper, ändrar och lägger in det kunden behöver.
 
E-handel – Hemsida med 10 produkter = 14999kr – 16999kr
Alt. 1499kr i månaden, 12 månaders bindningstid. + 999kr startavgift.
Ingår 2 timmar support per månad där vi hjälper, ändrar och lägger in det kunden behöver på hemsidan
E-handel stor + enkel SEO optimering (Hemsida med 30 produkter) = 29999kr – 39999kr
Ingår 3 timmar support per månad där vi hjälper, ändrar och lägger in det kunden behöver på hemsidan. Alt. 3999kr i månaden, 12 månaders bindningstid. +999 i startavgift.
 
Önskas mer produkter? 
(Kunden kan enkelt lägga in produkter samt text via sin plattform.)
Viktigt att veta: informationen som ska stå på hemsidan ansvarar kunden själv för och ska vidarebefordras till oss samma om hemsidans produkter & bilder om hemsidan är e-handel relaterad. 
Vi skapar alltid våra e-handel hemsidor på en användarvänlig plattform där kunden själv kan skriva och byta produktbilder samt rubriker och annan viktig information på hemsidan. 
Skulle det önskas att vi skriver text åt företaget så får ni en copywriter för dess produkter och hemsida. 
Copywriter för produkter och hemsida. 499kr/h två första timmarna därefter så blir det 399kr/h. 
Prioritetsärende 799kr/h. 

Våra samarbetspartners kan skapa unika applikationer för de flesta företag och mobiler. Du kommer att kunna integrera API till din hemsida, bokning eller betalningssätt. Boka våra konsulter för skräddarsydda lösningar efter era behov!

Förvandla din hemsida till en app. 
Vi kan förvandla din exakta nuvarande hemsida till en nativ applikation för endast 5999kr.
Vi kan också göra det när vi skapar din nya hemsida hos oss för endast 3999:- extra på priset av hemsidan
 
Special anpassade program – vi skapar det ni behöver: Kontakta oss för pris.
Special anpassad app – med speciella funktioner & önskemål 39999-59999kr

Vi arbetar efter er budget och behov, vi tar redo på vad ditt företag vill förmedla samt vad för målgrupp ni har, sedan skapar och presenterar vi en skräddarsydd design som ni godkänner på olika plattformar. Detta kan till exempel vara Google, Facebook, Linkedin, Instagram osv. Beroende på vad ni har för målgrupp!

Annons på Google, Facebook, Instagram, Tik tok, Snapchat etc. (Budget läggs ut av företag själv, vi optimerar och skapar annonsen bara för bästa möjliga resultat efter deras budget.) 
Vi optimerar alla annonser efter alla optimerade tekniker som A/B test, custom audience, app activity, website traffic, engagement, pixels och lookalike audience.
Webtal har inget fast pris då vi först måste göra en projektplan och förstå kundens behov, vision och mål först. Självklart rapporterar vi till er hur utvecklingen ser ut.

Vi tar reda på vad ni vill förmedla och sätter igång den kreativa processen med att filma. Därefter redigerar vi och skapar magi med bland annat After Effects och Davinci Resolve. Med erfarenhet från bland annat filmskapande med regissörer från folkhögskolan i Göteborg, och bra kontakt med Gothenburg Film Studios och  filmkunniga utöver vårt team, så kan vi garantera er att ni får en minnesvärd reklamfilm. Om ej detta önskas så kan allt skapas digitalt i en så kallad animerad reklamfilm.

Vi arbetar efter SFF:s prisguide.

Spana in vår video på ”Hem”. Ungefär den stilen. Efter att ta reda på vad ni vill förmedla så kan vi skapa olika typer av animerade filmer. Några exempel är statistik, hur verksamheten bedrivs eller andra informativa animeringar.

Vi arbetar efter SFF:s prisguide.

En bra e-handel har bra bilder där konsumenten kan föreställa sig använda varan. En bra hemsida har information som kan förmedla hur ni arbetar, allt från personal till tjänster och redskap. Vi känner till att kunden har större sannolikhet att köpa och arbeta med företag som har bra visualisering.

Vi arbetar efter SFF:s prisguide.

899kr för logo design oändligt med revisioner tills du är nöjd. 
Grafik design så som app design eller webb design, 699kr/h vid bokad tid minst två timmar därefter blir det 499/h.
 

Vi börjar med att göra en analys av ert företag, en omvärldsanalys och sedan tar vi reda på budskapet ni vill förmedla. Allt för att sedan skapa en skräddarsydd design för er reklam, er logotyp, ert visitkort och era broschyrer.

Vid Prioritetsärende 999kr/h.

SEO är förkortning på engelska search engine optimization. Detta motsvarar på svenska sökmotoroptimering. Vi analyserar mängd olika data för att kunna avgöra hur vi kan tillämpa vissa populära sökord för att höja din hemsida på sökmotorer som till exempel Google. 

 Sidoptimering (title, meta, headings, tags, content, images.) Keyword research (för att veta vilka sökord som är mest relevanta för din nisch.) Marknadsstrategi (Vilken typ av marknadsstrategi som skulle passa ditt företag.) Optimerar dina inlägg (Optimera dina nuvarande inlägg på din hemsida.) Sidtitlar & meta descriptions. (Optimerar dina sidtitlar samt meta descriptions.)
Interna backlinks erbjuds inom webtal och partners nätverk, kontakta oss för mer information av djupare SEO optimering. 
Vi använder oss av olika sätt och olika metoder beroende på era mål inom eran SEO. 
Vi använder också omvänd teknik på     (SERPs)    Google Suggest    Google Ads, etc.
SEO optimera din hemsida med vår metod 2999-6999:- 

CRO är förkortning på engelska conversion rate optimisation. Detta innebär att vi mäter kundens eller besökarens beteende genom statistik. Till exempel så kan vi se vad som trycks på mest när besökaren är på din hemsida. Detta kombineras oftast med dataanalys för att finna de mest optimala besluten för din hemsida.

Facebook, Linkedin, Instagram och mer! Allt beror på din målgrupp och hur den senaste statistiken och utvecklingen ser ut!

Allt vi gör dokumenteras så att du kan ha en inblick i vad du faktiskt betalar för. Innan du påbörjar ett avtal med oss får du se hur arbetet kommer se ut, och godkänner det innan processen börjar. Detta gör att du kan känna dig trygg och ha kontroll över vad dina pengar går till oavsett vilken tjänst!

Skicka in ett workflow och beskriv vad era mål är så återkommer vi med en offert till er. Kontakta oss

Lite statistik...

meta chart

Såhär kan det se ut första veckan.. 

En avgift på hemsidaen enklare reklamfilm samt månadskostnad för marknadsföring till större bolag.

Exkl. andra avgifter.

Enligt SCB så har ca 85% män och kvinnor sökt tjänster och varor online under första kvartalet av 2020. (Befolkningens it-användning 2020) Det är även känt att det vanligaste köpet på nätet inom ehandel var kläder, ca 50% av kvinnliga befolkningen, och ca 35% för manliga befolkningen. Detta innebär snitt varje vecka 367.185 köpare.

Vi kan bevisa det genom att se sökvolymen på Google, vilket är högt, 92> den 12-18 september 2021. Om vi får in och konverterar 1% av dessa köpare får vi ca 3672 köpare per vecka.

Om 1% köper för 100kr exkl. moms kan vi få 367 200kr utan andra kostnader. Så kan det se ut första veckan.. En fast avgift på hemsida, enklare reklamfilm samt månadskostnad för marknadsföring till större bolag exkl. andra avgifter.

Med dessa förutsättningar kan vi beräkna att ROI blir:

ROI första månaden med Hemsida, Marknadsföring och Reklam exkl andra kostnader – 37.7%

ROI andra månaden enbart Marknadsföring exkl andra kostnader – 50,48%

DSC02285 24

David Enghult - Marknadsansvarig

Läs om hur vi hanterar personuppgifter i användaravtalet.